Microcement

Forny overfladerne med microcement

Microcement er blevet et populært valg når det kommer til boligindretning.
Det giver et råt og urbant look, der er meget populært lige nu.

Herudover kommer microcement i mange forskellige farver og behøver altså ikke at være gråt, som man ofte forbinder med cement.
Er du i tvivl om hvilken farve der vil passe bedst til netop din indretning, eller har du en specifik farve i tankerne, er du meget velkommen til at kontakte os.

En af grundene til at microcement er så populært, er de mange anvendelsesmuligheder, og den høje slidstyrke. Det kan anvendes som gulv, på vægge, i vådrum, som overfladebehandling på møbler eller udendørs.
Microcement kan give en glat og plan overflade, der er let at rengøre, hvilket gør det oplagt at bruge på køkkengulvet.

Giv badeværelset et nyt look med microcement

Et af de mest populære steder at lægge microcement, er på badeværelser, hvor produktet påføres eksisterende fliser.

Microcement på badeværelset er en hurtig måde at give badeværelset et nyt look, til en brøkdel af prisen ift. traditionel badeværelsesmodernisering.

Få et tilbud på din opgave

Er du i tvivl om, hvorvidt microcement er den rigtige løsning for dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Når vi lægger microcement, giver vi naturligvis garanti på resultatet. Du får som kunde hos os gavn af vores brede erfaring, og vi går aldrig ind til en opgave vi ikke kan stå inde for. Vi rådgiver dig, så du får den bedste løsning, der holder mange år frem.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS