Bærende konstruktioner

Hos Murerfirmaet NOACON tager vi os af enhver form for mureropgaver.
På vores hold af dygtige fagfolk har vi blandt andet uddannede ingeniører, hvilket gør os i stand til at håndtere renoveringsprojekter hvor bærende vægge skal nedrives eller hvor åbninger skal udvides. Vores tætte dialog med ingeniøren under hele renoveringsprojektet sikrer at dine ønsker altid bliver både konstruktionsmæssigt samt håndværksmæssigt korrekt udført.

Tager alle typer opgaver med bærende konstruktioner

Vi lader intet stå i vejen for dine drømme. Derfor fjerner vi gerne bærende vægge for at muliggøre den helt rigtige rumfordeling eksempelvis i forbindelse med etablering af køkken-alrum. Ved at fjerne bærende vægge vil man ofte kunne øge lysindfaldet samt få bedre udnyttelse af boligens kvadratmeter.

Hos os er det kun fantasien der sætter grænser for din renovering. Vi kan lave strukturelle ændringer på bygningers bærende elementer gennem forskellige former for midlertidig afstivning, oplægning af stålbjælker, ommuring eller opsætning af søjler. Vi har styr på både det beregningsmæssige, reglerne for brandsikring, udførelsen samt reetablering af lofter, gulve, vægge mm. hvilket skaber den rette tryghed for dig som kunde.

Bærende vægge og døråbninger

Køkken-alrummet er stadig mange danskeres største boligdrøm, da køkkenet dermed bliver et helt naturligt sted at samles i huset. Har du købt et hus uden køkken-alrum, kan du dog stadig få drømmen opfyldt ved hjælp af renovering, så du får skabt det eftertragtede samlingssted for din familie.

Her er det ofte nødvendigt at ændre på bygningens struktur, således at man nedriver en bærende væg, og erstatter den med eks. en søjle, jernafstivning eller lignende, afhængigt af bygningens øvrige struktur og størrelse. En anden tilgang kan være at udvide døråbningen til rummet.

Med talrige renoveringer bag os, har vi en masse erfaring der kommer dig til gode. Du og din ombygning er i trygge hænder hos os, og vi foretager os intet uden at rådføre os med kompetente ingeniører.

Lad os hjælpe dig med din boligdrøm

Går du med en drøm om et stort og åbent køkken, og er du ikke helt sikker på hvilke muligheder der er for netop din bolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende dialog om dine drømme, så vi kan få skabt en bolig du får lyst til at blive gammel i.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS