Badeværelser

Flotte, tidssvarende badeværelser

På badeværelser bærer både indretning og farver tit præg af den tid de er bygget i.

Trænger badeværelset til en opfriskning, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kan hjælpe dig uanset om du har badeværelsesrenovering eller etablering af helt nyt badeværelse i tankerne.

Nyt badeværelse lige efter dit hovede

Før vi kommer med et tilbud på din opgave, gennemgår vi alle muligheder for dit nye badeværelse med dig. Her sørger vi for at gennemgå forskellige løsningsforslag med dig, så du er i stand til at træffe så informeret en beslutning vedrørende dit nye badeværelse som muligt. Det betyder meget for os at du bliver glad og tilfreds med dit nye badeværelse, og vi tager os god tid til en grundig dialog med dig for at sikre at det sker.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Uanset om du skal have lavet renovering af badeværelse, eller skal bruge et helt nyt badeværelse, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS