Badeværelsesrenovering

Få renoveret badeværelset

Badeværelset bærer ofte tydeligt præg af den tid, det er bygget i. Derfor er især badeværelser meget populære at udskifte.
En badeværelsesrenovering gør badeværelset tidssvarende. På samme tid  øger det værdien af en bolig, og giver et ældre hus et betydeligt løft.

Badeværelsesrenovering af professionelle

Når badeværelser skal renoveres, er det vigtigt at lade professionelle om opgaven. Det er nemlig ikke uvæsentligt at håndværket er lavet ordentligt og efter bogen.

Hos NOACON har vi stor erfaring med badeværelsesrenovering, og kommer gerne ud og giver dig et gennemarbejdet tilbud på dit nye badeværelse.
Vi leverer alt fra fliser til sanitet, skabe mm. Naturligvis tilpasset dit behov. Vælger du at købe elementer til dit nye badeværelse igennem os, er du ikke blot sikker på at få den bedst mulige kvalitet, produktet er også dækket af vores garanti. Vi vejleder gerne i forhold til valg af materialer, så du får en kvalitet, der holder mange år frem i tiden.

Med os som samarbejdspartner, behøver du kun have en enkelt kontaktperson i forbindelse med din badeværelsesrenovering. Vi tager gerne hele entreprisen, og koordinerer således alle de forskellige fagfolk, der skal bruges til dit projekt.
Da håndværksmæssig kvalitet ligger os meget på sinde, har vi gennem årene samlet et hold af dygtige håndværkere vi samarbejder med ved entrepriser. På den måde er vi sikre på, at vi kan stå inde for kvaliteten af det udførte arbejde. Vi stiller gerne med vores håndplukkede hold af ingeniører, tømrere, VVS’ere, elektrikere, malere, glarmestre og fagpersoner indenfor sanitering. Hos os er din badeværelsesrenovering i trygge hænder.

Håndværksmæssig stolthed og kundetilfredshed er vores vigtigste prioriteter. Med korrekt udført arbejde, sikrer vi begge dele.

Kontakt os for tilbud på badeværelsesrenovering

Har du allerede besluttet dig for badeværelsesrenovering, eller er du stadig i overvejelsesfasen? Uanset hvad er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS