Murerfirma i København

Vi konkurrerer på kvalitet

Som murerfirma i København er vi dagligt i stor konkurrence med en masse andre murerfirmaer. Som en konsekvens af dette konkurrerer vi på kvalitet. Vi garanterer at arbejde der er udført af os, er murerarbejde udført efter alle forskrifter, og lige efter bogen.

Hos os er der plads til at være kreative og tænke ud af kassen, og vi garanterer at du får murerarbejde i absolut topkvalitet.
Det er vigtigt for os at levere et stykke kvalitetsarbejde ved hver eneste mureropgave, og vi forlader ikke en opgave før den er fejlfri.
Som kunde kan du derfor godt forvente forskellige løsningsmodeller til den stillede opgave. Vi tager gerne en god dialog om hvorvidt den ene model frem for den anden giver mest mening for dig.
Vores ambition er at være dit foretrukne murerfirma i København.

Murerfirma der passer godt på dit hjem

Ofte ligger vores opgaver i vores kunders private hjem, hvilket vi er meget bevidste om. Når du hyrer os som murerfirma, kan du stole på at vi passer godt på dine ting, at vi rydder op efter os. Naturligvis tager vi også skoene af når vi går indenfor. Det er en selvfølge at vi respekterer din ejendom, og er til mindst mulig gene for husets beboere.

Du skal vælge os som murerfirma fordi vi

  • Overholder alle vores aftaler
  • Passer godt på dine ting
  • Udfører murerarbejde i absolut topkvalitet
  • Holder dig opdateret om projektet

Få et gennemarbejdet tilbud fra dit murerfirma

Når du kontakter os, tager vi os den nødvendige tid til en god dialog. På denne måde sikrer vi at vi er enige om det forestående stykke arbejde, og at vi kun skal løse den givne opgave en enkelt gang. Det giver mening for os som murerfirma, og for dig som kunde. Kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS