Tilbygning til murermestervilla

Lad os sørge for den røde tråd

Tilbygning til murermestervilla er blevet meget populært, og en af de ting der særligt er oppe i tiden, er fokus på et godt lysindfald. Vi kan hjælpe dig med din kommende tilbygning, uanset om du ønsker ovenlysvinduer, store gulv til loft vinduer, eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.
Vi lægger især vægt på at tilbygningen passer til den oprindelige bygning, samt at der forekommer en rød tråd i udførelsen af selve tilbygningen. På den måde er du sikker på en ensartet og harmonisk bolig der er tro mod sin oprindelige ånd.

Overvejelser du bør gøre dig før tilbygning til murermestervilla

Det lyder måske simpelt og som en selvfølge. Ikke desto mindre glemmer mange at overveje hvad formålet er med deres tilbygning. En god øvelse kan derfor være at sætte sig til at overveje hvad hensigten er med den kommende tilbygning til murermestervilla. Er der behov for et ekstra opholdsrum? Skal tilbygningen bruges til værelser, eller er det et hobbyrum der er brug for?
Når først disse overvejelser er gjort, er det meget lettere at finde ud af hvilke funktioner tilbygningen skal understøtte. Indretningen og planlægningen af tilbygningen bliver væsentligt lettere.

Når vi laver tilbygning til murermestervilla, tager vi gerne hele entreprisen. Vi har et netværk af dygtige håndværkere, hvis arbejde vi kan stå inde for. En tilbygning lavet af os, er en tilbygning i den bedst mulige kvalitet. Og du kan være sikker på at arbejdet der er lavet opfylder alle gældende love og regler.

Tilbygning til murermestervilla – få et tilbud

Vi tager os god tid til udarbejdelse af et tilbud på din opgave. Tilbygning til murermestervilla giver uanede muligheder, og vi kommer gerne med forskellige løsningsforslag til din kommende tilbygning, inden et endeligt tilbud gives på din opgave. Kontakt os allerede i dag for en god dialog om din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS