Omfugning af murværk

Omfugning af murværk betaler sig

Vedligehold som omfugning af murværk forlænger murværkets levetid betydeligt. Herudover kan det spare dig for store uforudsete regninger. Derfor anbefales det at man løbende tjekker sine facader. Det er vigtigt at tjekke alle husets facader, da der er stor forskel på, om facaden ligger i direkte sol eller i skygge hele dagen, da sol og skygge tærer forskelligt på murværket.

Når vi laver omfugning af murværk, sørger vi for at reparationen går så meget som muligt i ét med det resterende murværk. Det efterlader din facade så ensartet som overhovedet muligt.
Omfugning af murværk er relativt hurtigt klaret, og det har minimale gener for dig som kunde. Vi kan klare det hele uden at du behøver at være hjemme, og vi sørger for at efterlade murværket flot og præsentabelt efter endt arbejde.

Et tæt murværk er et sundt murværk

Som husejer er det en god idé at holde øje med murværket. Løbende reparationer som omfugning af murværk kan nemlig spare dig for mange penge i længden. Er murværket utæt, lægger man ofte hurtigt mærke til det helt naturligt. Noget ganske få husker at tjekke, er om murværket har været udsat for andre skader, eksempelvis murbier.
Står du i en situation hvor der kommer vand ind i din bygning, eller har murværket været angrebet af murbier, er omfugning af murværk en god og effektiv løsning på dine udfordringer.

Få et tilbud på omfugning af murværk

Kontakt os i dag for et tilbud på omfugning af murværk. Det er vigtigt for os at du som kunde føler dig i trygge hænder. Derfor tager vi os tid til en god dialog med dig. Det sikrer at vi er enige om opgaven der skal løses, og hvilken tidsramme der forventes. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven personligt, så vi er helt sikre på at vi giver dig et tilbud vi kan stå inde for.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS