Kælderrenovering

Udnyt kælderarealet, og få gavn af endnu flere kvadratmeter i din bolig.

Udnyt alle dine kvadratmeter

For mange udgør kælderen et uudnyttet areal i boligen. Det synes vi er ærgerligt, og derfor har vi specialiseret os i kælderrenoveringer.
Vi har forvandlet kældre til alt fra ekstra værelser, kontor, til hobbyrum og store badeværelser. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til udnyttelse af dine kvadratmetre i kælderen.
Ofte er fugt i væggene årsagen til at mange ikke udnytter de m2 kælderetagen indeholder. Dette er der heldigvis råd for. Har du problemer med fugt i væggene, sørger vi for at udbedre dette i forbindelse med renovering af din kælder.

Vi klarer din kælderrenovering fra a-z

Når vi laver renovering af kælder, sørger vi for at koordinere alle faggrupperne, så du ikke skal tænke på andet end hvordan du vil have indrettet lokalet.
Vi sørger for alt fra murere, vvs’ere, tømrere og elektrikere, og holder dig opdateret undervejs i projektet.

I arbejdet med renovering af din kælder, sørger vi for oppudsning i sunde og diffusionsåbne materialer, så væggen kan ånde. Dette sikrer et godt indeklima, og sørger for at der ikke dannes fugtskader og svamp som eksempelvis skimmelsvamp.
Vi sørger for isolering af ydervægge, udgravning og isolering af gulv, samt støbning af nyt kældergulv og etablering af evt. gulvvarme.
Med andre ord klarer vi renovering af din kælder fra a-z.

Få et tilbud på din kælderrenovering

Når du henvender dig til os angående din kælder opgave, tager vi en grundig snak med dig, så vi har et godt udgangspunkt for udarbejdelse af et tilbud på din opgave. En god dialog er vigtig for os, hvorfor vi sørger for at tage os tid til at forstå dine ønsker og drømme for din kælder.
Vi sparrer gerne med dig, og kommer med ideer til projektet hvis ikke du har besluttet dig helt endnu.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os for en indledende snak om dit projekt. Vi ser frem til at hjælpe dig til at udnytte alle dine kvadratmeter. Kontakt os for et tilbud.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS