Facade­renovering

Facaderenovering i absolut topklasse

Hos NOACON er vi stolte af vores faglighed som murere. Det kommer dig som kunde til gode.
Når vi laver facaderenovering, sørger vi nemlig for at gøre det ordentligt, og det er en selvfølge for os at vi overholder alle regler og forskrifter.

Det er vigtigt for os at levere et stykke kvalitetsarbejde ved hver enkelt opgave. Så sikrer vi både at du bliver glad for resultatet, men også at vi kan stå inde for det håndværksmæssige arbejde.

Forskønnelse eller omfugning af murværket

En særligt populær teknik til opfriskning af facaden, er filtsning. Her påfører vi muren tyndpuds, så murstenene stadig kan ses igennem pudsen.

Vi kan klare de fleste opgaver i forbindelse med facaderenovering, herunder bla.

Har du andre ønsker til forskønnelse af dit murværk, kan vi helt sikkert hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kvalitet og kundeservice i højsædet

Gennemsigtighed i forbindelse med vores opgaver er vigtigt for os. Dette gælder ikke blot facaderenovering, men alle de opgaver vi løser.
Når vi går igang med din facaderenovering, laver vi derfor en tidsplan, som vi sørger for at informere dig om, og naturligvis overholde.

Igennem hele processen med facaderenovering sørger vi for at informere dig, så du kan følge med i projektet. Derudover sørger vi ved både facaderenoveringer, og andre opgaver, selvfølgelig altid for at rydde op efter os.
Vi passer godt på dine ting, og sørger for at du føler dig tryg. Vi konkurrerer på kvalitet og kundeservice. Derfor sørger vi for at begge dele altid er i absolut top.

Få et gennemarbejdet tilbud på din facaderenovering

Vi gør ikke noget halvt. Dette gælder både for det arbejde vi udfører, og de tilbud vi giver. Derfor kan du regne med det tilbud vi giver på din facaderenovering. Vi kommer ud og kigger på den facade du skal have renoveret, og giver et tilbud der er skræddersyet din opgave. Kontakt os for et tilbud.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS