Tilbygning

Forøg pladsen med en tilbygning

En tilbygning kan være den ideelle løsning til dig, der har brug for mere plads i hjemmet, men ikke har lyst til at flytte.

Tilbygninger kan laves lige efter dit hovede og med den udformning, som du ønsker.
Med NOACON som samarbejdspartner på dit tilbygningsprojekt, er du sikret en professionel samarbejdspartner, der går op i kvalitet og faglighed. 

Tager gerne hele entreprisen

Vi tilbyder at tage hele entreprisen på dit tilbygningsprojekt. Med os som samarbejdspartner, er du sikret at der er styr på overholdelse af alle gældende regler og love vedrørende dit byggeri. Og du slipper for selv at skulle koordinere forskellige fagligheder som elektrikere, malere mm.

Herudover kan vi ved at tage hele entreprisen, også garantere kvaliteten af det udførte arbejde. Vi bruger kun samarbejdspartnere vi kan stå inde for, og hvor vi kan garantere kvaliteten af deres arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi tager gerne en dialog med dig om dit tilbygningsprojekt, uanset om du har færdige byggetegninger, eller om tilbygningen pt. blot er på idéstadiet. Grib telefonen og ring til os på Ring op, eller send os en kontaktformular her igennem hjemmesiden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS