Opmuring

Gennemført murerarbejde til tiden

Står du, og skal bruge en professionel murer til opmuring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Murerfirmaet NOACON har vi mange års erfaring med alt inden for opmuring. Vi sætter en ære i vores murerarbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos os er du garanteret et solidt og holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem. Vi er mødestabile og professionelle i vores tilgang til enhver opgave, store som små. Hos os er en aftale en aftale, og ikke bare endnu en ordre i kalenderen. Derfor kan du altid regne med, at vi kommer og leverer til tiden.

Vi er tror på, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor starter vi altid dialogen med at lytte til dine behov og ønsker. Med vores kyndige vejledning og ekspertise finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

Et hav af muligheder

Vores mange års erfaring med murerarbejde og opmuring, gør at vi kan løfte en bred vifte af opgaver. Vi udfører blandt andet følgende opgaver inden for opmuring:

  • Opførelse af murværk
  • Opmuring af facade
  • Opmuring af havemur
  • Opmuring af læmur
  • Opmuring af garage
  • Opmuring af væg
  • Lægning af mursten
  • Opmuring af nyt hus/villa
  • Opmuring af tilbygning

Passer ovenstående ikke på dit kommende projekt? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Med vores ekspertise udfører vi en lang række specialopgaver. Lad eksperterne om det hårde arbejde, så er du garanteret et holdbart resultat.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Vi anbefaler altid, at du allierer dig med fagudlærte murere, når du skal have opmuring. Hvad end det er en stor eller lille opgave, så undgår du fejl og mangler med os som din samarbejdspartner.

Start dialogen allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opmuring. Vi kan kontaktes på telefon: 49 49 20 20 eller email: kontakt@noacon.dk. Du er også velkommen til at udfylde denne formular.

Vores anmeldelser

Stabile, loyale, respektfuld…..

Stabile, loyale, respektfuld og med kvaliteten i højsædet.
Varmeste anbefalinger fra en glad badeværelseskunde 🤩

Vickie

Jeg kan slet ikke sætte ord på…..

Jeg kan slet ikke sætte ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte NOACON til at renovere mit badeværelse, som blev fantastisk flot.
Ikke nok med at Nikolaj og Asser er super flinke, så gav de mig også en tryghed, godt overblik og klarer opgaven i tæt dialog og med stor gennemsigtighed…..

Jacob

Gode håndværkere!….

Gode håndværkere! Godt kvalitetsarbejde og super søde! Anbefaler dem varmt!

Annemette

Giv os et kald, og fortæl om dit byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tager os tid til en god dialog, og rådgiver på baggrund af vores store erfaring, så vi er sikre på, at du får det bedst mulige resultat.

© Copyright - Murerfirmaet NOACON ApS